Axians

Security Engineer - Capelle en Breda

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 19-09-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Capelle en Breda Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Marktconform
Security Engineer
Waarom bij Axians?

In het Axians netwerk heeft de Business Unit Security een 100% focus op alles wat met infrastructuur beveiliging te maken heeft. We hebben hiervoor een gebalanceerd portfolio van strategische partnerships met de meest toonaangevende fabrikanten in de markt. Gecombineerd met onze advies, implementatie, beheer en managed diensten kunnen we onze klanten hiermee een breed scala aan security oplossingen bieden. We doen dit in een relatief klein maar ambitieus en leuk team van collega’s!

Wat je doet?
Je werkt bij ons met veel verschillende technologieën bij een zeer diverse set aan klanten. Je uitdagingen zitten hierbij op zowel technisch als persoonlijk vlak. Zo heb je ruime ervaring in het oplossen van complexe problemen met producten uit het Cisco en Fortinet security portfolio maar neem je ook graag de uitdaging aan nieuwe vendoren en oplossingen te leren kennen. Daar gaat ongetwijfeld ook privé tijd in zitten. Cybersecurity is daarom naast werk ook een hobby van je waartussen je een juiste balans moet zien te vinden. Naast engineer ben je ook een adviseur voor je klanten en collega’s met een bovengemiddelde interesse in cybersecurity. Je bent hierin klant- en resultaatgericht, flexibel, accuraat en dienstverlenend. Je werkgebied is geheel Nederland, reizen maakt dan ook onderdeel uit van je werk. Je hebt daarom geen 9 tot 5 mentaliteit.

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?
Als Security Engineer ben je primair verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de technische netwerksecurity infrastructuren van onze klanten, het uitvoeren van diverse soorten changes, het oplossen van storingen en het opstellen van rapportages. Daarnaast ben je betrokken bij het installeren van nieuwe netwerk en security componenten en voer je zelfstandig implementaties uit bij nieuwe klanten, zowel remote als op locatie bij de klant. Je werkt hierbij zelfstandig binnen een team van collega-engineers, maar altijd in samenwerking met of onder regie van bijvoorbeeld een senior technisch consultant, service manager of solution architect. Je hebt de ambitie voor je collega’s te fungeren als kennisbank op zowel technisch vlak als specifieke klantkennis.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt bij voorkeur een certificering zoals Cisco CCNP Security of Fortinet NSE4. Door studie of ervaring in grote beheer- of projectomgevingen ben je goed bekent met termen, protocollen of technologieën zoals bijvoorbeeld 2FA, AAA, ADC, AMP, APT, DDoS, EPP, FGT, IAM, IP, IPS/IDS, ISE, NAC, NOC, NGFW, OTP, SAML, SEG, WAF, PAM, SIEM, SLA, SPI of SOC.

Verder vinden we het volgende van belang:
  • Je bent een creatieve teamspeler;
  • Je bent communicatief vaardig in zowel woord als geschrift;
  • Je bent een ondernemend type, waarbij je rekening houdt met de organisatie belangen;
  • Je bent in staat klanten en collega’s met respect te behandelen, ook in moeilijke situaties;
  • Je bent in staat collega’s te begeleiden, ondersteunen en te motiveren;
  • Je bent klant- en resultaatgericht, flexibel, accuraat en dienstverlenend;
  • Je bent gemotiveerd om jezelf en je carrière te ontwikkelen waarbij je zoekt naar een dynamische werkomgeving en goede carrièrekansen.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende baan binnen het snelgroeiende Axians netwerk. Je krijgt de kans jouw eigen kwaliteiten te laten zien. Door de korte lijnen kun je snel schakelen tussen verschillende niveaus in de organisatie en met andere Business Units, waardoor je jezelf op de kaart kunt zetten.

Je krijgt bij ons een serieuze waardering en beloning voor jouw ontwikkeling en je bijdrage aan onze resultaten. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto, laptop, telefoon, maar ook een premievrij pensioen, winstdeling en 25 vakantiedagen met de flexibele mogelijkheid meer dagen op te bouwen bij een aanstelling van 36 – 40 uur per week. We verwachten van je dat je gebruikt maakt van de opleidingsmogelijkheden aan de Vinci Energies Academy. Eenmaal in dienst heb je de mogelijkheid om te participeren als aandeelhouder in de onderneming tegen gunstige voorwaarden. En we bieden je natuurlijk een prettige en professionele omgeving met grote verbinding met de resultaten.

Wat als ik deze baan graag wil?

Ben jij de Security Engineer waar wij naar op zoek zijn? We nodigen je graag uit om te solliciteren! Je kunt je sollicitatie met je CV en korte motivatie sturen via de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Mariska Broeren
Telefoon 088-9889605
Solliciteer